CATCHING UP

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Pasta och jag kommer jäkligt bra överens. Vi är en sån där ‘match made in heaven’ som man kan kalla det. Jag tror det är därför jag lyckas hamna på Vapiano nio av tio gånger som jag ska äta. Plånboken klagar men magen är glad – vilket är det viktigaste såklart. Trevligt sällskap i form av Nathalie hade jag också. Kan vi alla bara ta en minut och vara avundsjuka på hennes dundersnygga Zadig & Voltaire tröja? Blir besviken och blir arg på mig själv för att jag inte tog mig tiden att gå in i butiken i London i höstas all over again. Hur som helst var det så himla trevligt att ha en catch up om allt som hänt över sommaren. Fick förresten med mig hem en ursnygg mockajacka också. Visar den imorgon. Varför försvinner min lön så fort jag typ andas? Måste skärpa mig alltså.

// Pasta and I get along more than well. We're one of those 'match made in heaven'. I think that's why I end up at Vapiano nine out of ten times when I'm eating out. My bank account isn't all that happy, but my tummy is - which obviously is the most important. I had very nice company too, Nathalie to be specific. Can we all just take a moment and appreciate her Zadie & Voltaire sweater that is like, god sent? I'm disappointed and angry at myself all over again because I didn't make time to go into the store in London last fall. Anyway, it was so nice to have a catch up about everything that happened during summer. I also accidentally bought the most amazing suede jacket. I'll show it tomorrow. Why does my salary disappear as soon as I like, breathe? I have to stop spending. //
Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *