SANNA GÖRANSSON BY VOYZ

IMG_4510i

Hej på er! I och med att det är tradition att ens första inlägg ska vara en presentation, så får ju jag se till att upprätthålla den. Sanna Göransson heter jag och är fylld 19 år. Jag bor för tillfället i Malmö i härliga Skåne där jag också bott hela mitt liv, men byter snart rapsåkrar och röda hus med vita knutar mot vita stränder och solbrända surfarkillar – jag tar nämligen mitt lilla liv, packar ned det i en resväska och flyttar till Sydney i Australien på obestämd tid om mindre än en månad. Tog studenten från Malmö Borgarskola i Juni efter tre minst sagt tuffa år på International Baccalaureate (IB) där jag erhöll internationell examen, och sedan dess har dagarna spenderats på klädbutiken Hollister där jag också sammanlagt har jobbat i lite mer än ett och ett halvt år under min gymnasietid. Bloggat har jag inte gjort i mer än ett par månader, sedan i slutet på Juli detta året närmre bestämt, men kan nu med glädje säga att jag tillhör VOYZ-familjen där jag även kan titulera mig som redaktör. Spännande! Det är så svårt att säga vilken kategori min blogg kommer att höra till, men då ni kommer få läsa om mitt liv och allt som hör därtill (vilket är allt mellan himmel och jord) får jag väl säga att det är en livsstilsblogg. Det kommer vara en salig blandning av livet i Sydney, god (vegetarisk) mat, galna äventyr, underbar shopping, vilda utekvällar och vidspridda tankar. Hoppas ni följer med mig på mitt livs resa!

// Hi there! Since it's tradition that your first blog post is a presentation about yourself, who am I to not follow the customs? My name is Sanna Göransson and I'm 19 years old. I live in Malmö in beautiful Skåne at the moment which is also where I've lived my whole life, but I'm soon switching green fields and red houses with white corners for white beaches and tanned surfer boys - I'm packing my whole life into a suitcase and moving to Sydney for and indefinite period of time in November. I graduated from Malmö Borgarskola in June after three years of International Baccalaureate (IB) where I got an international diploma, and I have since been spending my days at the clothing store Hollister, where I've also been working for one and a half years during school. I've only been blogging for a couple of months, since July this year to be exact, but I can now proudly say that I'm a part of the VOYZ family where I'm also editor. Exciting! It's hard to say what category my blog will fall under, but since you're going to read about my life and everything that comes with it I'd say it's a lifestyle blog. It's going to be a glorious mix of life in Sydney, yummy (vegetarian) food, crazy adventures, wonderful shopping, wild nights out and widespread thoughts. I hope you're joining me on the adventure of my life! //
Taggar
Diskutera

2 comments on “SANNA GÖRANSSON BY VOYZ

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *