CITRUS MORNING

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetFullSizeRender_1

Sedärja. Sverige kan faktiskt vara lite fint även när hösten håller på att göra entré. Är verkligen en morgonmänniska och har alltid varit. Det finns en viss känsla av att ha hela dagen liggandes framför sig helt orörd och bara ta det lugnt innan resten av världen inklusive jag börjar stressa sig genom den. Jag vet, jag är djupare än de flesta. Förresten, om ni är som mig och vill dricka en liter vatten på morgonen men har tröttnat på vanligt tråkigt vatten, pressa ett par clementiner eller apelsiner och ha i vattnet. Ser ut som Fanta, smakar bättre och det blir roligare att dricka. Små saker i vardagen som gör den mycket bättre gillas. Idag ska det jobbas för min del. Ser redan fram emot att få bädda ner mig själv med te och Netflix ikväll.

// Would you look at that. Sweden can actually be pretty even when fall is on its way. I'm a morning person and I've always been. There's a certain feeling of having the whole day in front of you untouched, and just chill before the rest of the world, including me, begin to stress through the day. I know, I'm deep. By the way, if you're like me and wants to drink a liter of water in the morning but bored of just regular water, squeeze a couple of oranges or clementines in there. Looks like Fanta, tastes better and it's more interesting to drink. Little things that make ordinary days better are very appreciated by me. I'm working today, but I already look forward to cuddle up in bed with tea and Netflix tonight. //
Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *