SNEAK PEEK

 IMG_8135-0

En sneak peek på en outfit jag och Nathalie fotade som kommer upp i veckan. Regnigt värre kan jag meddela. Efter jobbet igår drog jag hem till Rebecca och hjälpte henne ansöka om visum och boka flygbiljett, för hon ska nämligen komma ner till mig i Australien i början av December!!!! Ingen kunde vara gladare än jag. Nyår i Sydney med sin bästa vän? Blir inte bättre. Kan tiden gå lite snabbare tack?! Vill bara åka nu nu nu!

// A sneak peak of an outfit Nathalie and I photographed which will be posted this week. It rained. A lot. After work yesterday I went to Rebecca's to help her apply for a visa and to book a plane ticket, because she's coming to me in Australia in December!!! I'm pretty sure I'm the happiest person on earth right now. New year's in Sydney with my best friend? It doesn't get any better. Can time go by a little faster please? I want to go now now now! //
Taggar
Diskutera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *