FAUX FUR AND JEAN BOOTCUT

Polo från Gina Tricot, jacka från H&M (Nathalies), clutch från Gina Tricot, bootcut jeans från Hollister och skor från New Balance

Bootcut jeans och byxor är verkligen ett statement i min garderob. Det är så Sanna det kan bli. Många brukar tycka de är svåra att styla, men helt ärligt så funkar det till i princip allt och till alla tillfällen. Hela min garderob går ut på att både kunna klä upp och klä ner plagg. Om jag inte vet vad jag ska ha på mig, så är det alltid ett par svarta bootcut och en vit tisha som åker på. Love it! Less är verkligen more. Ett inlägg om hur man stylar bootcut till olika tillfällen kommer upp i nästa vecka. Förresten, så är det endast(!!!) 19 dagar tills jag flyttar till Australien! Tror snart jag smäller av så mycket jag vill komma iväg. Allvarligt. Ge mig 3e November NU!

// Bootcut jeans and pants really are a statement in my wardrobe. It's as me as it gets. A lot of people think it's hard to know how to style bootcut, but it honestly works with basically everything and for any occasion. My whole wardrobe is based on the ability to  dress up and down the same items. If I don't know what to wear, my go-to look is always a pair of black bootcut and a white t-shirt. Love it! Less is really more. A post about how to style bootcut for different occasions will be up next week. By the way, it's only(!!!) 19 days until I leave for Australia! I think I'm going to explode from excitement. Honestly. Give me the 3rd of November NOW! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *