SONY A5000 PERFEKT BLOGGKAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Då var sista punkten på min ”Fixa-inför-Australien-lista” struken. Denna kommer följa med mig exakt överallt. Trådlös överföring av bilder till både mobilen och datorn, skärm som man kan vinkla uppåt (hejsan perfekt selfiekamera) och perfekt storlek. Såklart hade en ordentlig systemkamera varit det bästa när det kommer till bildkvalité, men jag känner mig själv. Jag hade aldrig orkat släpa runt på en stor och klumpig sak. Just därför är denna kompakta systemkamera som är så liten helt perfekt för mig. Kommer följa med på utekvällar så väl som stranden. Är så nöjd! Jag köpte min på NetOnNet, köpte även till UV-filter och 32GB minneskort. Sony A5000 är den perfekta bloggkameran med andra ord.

// The last thing on my to-do list for Australia is officially crossed. Wireless transfer of photos to both computer an phone, flip screen (hello perfect selfie camera) and perfect size. A proper SLR would of course deliver the best quality pictures, but I know myself. I'd never bother to carry around a big camera like that. For that reason, this compact SLR is great for me. I'm bringing this little guy to both nights out and days at the beach. I'm so happy! I bought mine at NetOnNet, and I also bought a UV-filter and a 32GB memory card. In other words, the Sony A5000 is the perfect blog camera //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *