TGIF ON A WEDNESDAY

TGIFCollage FullSizeRender

I love me some catch up med en av mina absoluta favoriter Nohad. Hon hämtade mig på Emporia efter jobbet i onsdags, och sen hamnade vi på TGI Friday’s på Lilla Torg där vi beställde ice tea och apetizers; Loaded Potato Skins (utan bacon såklart) och Ahi Tuna Avocado Crisps (utan tonfisk såklart). Folk tror det är svårt att vara vegetarian, speciellt när man ska äta ute, men det är verkligen superlätt. Man ber bara helt enkelt att få rätten utan kött i. Så enkelt är det. Har jag sagt att jag är vegetarian förresten? Tror inte det. Jag är vegetarian. Eller ja, jag är mer vegan än vegetarian då jag 90% av tiden äter veganskt, men ni förstår. Om ni är intresserade kan jag göra ett inlägg om det. Över till en helt annan sak – jag är kär i min nya hatt. Av någon anledning har jag inte köpt det innan för jag var rädd att jag inte kunde bära upp det, men sen kom jag på mig själv med hur töntig jag var och gick och köpte en. Kunde inte vara mer nöjd.

// I love me some catch up with one of my favorites Nohad. She picked me up at Emporia after I finished work this Wednesday, and we ended up at TGI Friday's at Lilla Torg where we ordered ice tea and appetizers; Loaded Potato Skins (without bacon of course) and Ahi Tuna Avocado Crisps (without tuna of course). A lot of people think it's hard being a vegetarian, especially when you're not eating at home, but really it's super easy. Just order a dish you like but ask to remove the meat. It's simple as that. Have I told you hat I'm a vegetarian by the way? I don't think so. I'm a vegetarian. Well, I'm more vegan than vegetarian as I eat vegan 90% of the time. If you're interested I can do a post about it. On to a totally different subject - I'm in love with my new hat. For some reason I haven't bought one before because I was afraid I wouldn't be able to pull it off, but then I realized how stupid that was so I went and bought myself one. Couldn't be more happy with the purchase. //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *