STUPID AVOCADOS

DSC00007

DSC00010

Collage

Så här kan en typisk frukost se ut för mig. Om jag får fatt i en bra avokado då alltså. Jag tror seriöst att avokados existerar för att göra livet jobbigt för människor. Deras livsförlopp ser ut så här: stenhård, stenhård, stenhård, stenhård, MOGEN (i 0,3 sekunder), rutten. Ni fattar grejen. När man lyckas få fatt i en bra avokado är de dock gudomliga. Det i koppen är havredryck med chaismak från Oatly som jag blandat i lite O’boy i och sen värmt. Ni förstår inte hur gott det är förrän ni smakat det. Förresten så borde jag helt klart bli sponsrad av Oatly, är utan tvekan deras största fan. Om du jobbar på Oatly och ser det här, hit me up!

// This is what a typical breakfast for me looks like. If I can get my hands on a good avocado that is. I honestly think that avocados exist to make life hard for people. Their course of life looks like this: hard as a rock, hard as a rock, hard as a rock, RIPE (for about 0,3 seconds), rotten. You get the gist of it. When I do get my hands on a good avocado though they are divine. The coffee cup is filled with oat milk with chai flavor from the brand Oatly, mixed with a little cocoa and then heated. You guys seriously won't know how good it is until you try it. By the way, Oatly should totally sponsor me since I'm without doubt their biggest fan. If you work for Oatly and see this, hit me up! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *