ALL BLACK EVERYTHING

DSC00124 DSC00129 DSC00144 DSC00136 DSC00148

Skor från ZARA, tröja och byxor från Hollister, kappa från Samsoe Samsoe, solglasögon och sjal från Gina Tricot

Eller ja. Nästan all black everything iallafall. Försökte bara låta cool. Vad händer idag vänner? Det är Fredag, men det är också den första lediga dagen jag haft på ungefär två veckor så jag ska bara ta det lugnt. Mina föräldrar kommer hem från en vecka i Prag också, så får spendera lite kvalitetstid med dem nu innan jag åker på Tisdag. Jobbade mitt sista pass på piren igår. Mycket blandade känslor. Var ju också ca världens bästa kollega och hade med mig en hembakad oreo nutella cheesecake. Den ni. Nu önskar ni allt att ni jobbade på Hollan. Om ni haft mig på snapchat (sannagoranssonx) så hade ni fått ta del av den. Och mina andra mystorys såklart. Sprang runt som en galning på Emporia igår på jakt efter saker till min halloweenoutfit jag ska ha imorgon. Det roliga är att jag inte ens vet vad jag ska vara. Vi får se vad jag hittar på helt enkelt!

// Well, not quite. Almost all black everything. I just tried to sound cool. What's up today friends? It's Friday today, but it's also the first day I'm free in about two weeks so I'm just going to chill. My parents are coming back home after a week in Prague, so I'm going to spend some quality time with them before I leave on Tuesday. I worked my last shift at the pier yesterday. A lot of mixed emotions. Since I'm the best colleague like, ever, I brought an oren nutella cheesecake. You wish you worked at HCo right now. If you would've added me on snapchat (sannagoranssonx) you could've seen the masterpiece of a cake I made. And my other mystory's of course. I ran around like crazy person at Emporia yesterday to buy supplies for my halloween outfit that I'm wearing tomorrow. The funny thing is that I don't even know what I'm going to dress up as. We'll see what I come up with! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *