ONLY TAKE TREATS TONIGHT

DSC00262 DSC00317 DSC00316

Igår var jag på en mini-halloweenfest. Testade då mig fram med latex och lite låtsasblod, och tyckte ändå det blev rätt bra! Iallafall för att vara första gången. Ikväll fortsätter Halloweenfirandet, ska till premiären av en ny klubb här i Malmö. Var bjuden på något förmingel också, men får se om jag hinner det. Kör nog på en liknande look ikväll. Och samma klänning. Mitt mellannamn är lat. Visar er klänningen i ett separat inlägg, den är verkligen så fin!

// Yesterday I went to a mini-halloweenparty. Did some trial and error with liquid latex and some fake blood, and I think it turned out pretty decent! At least for a first timer. The halloween celebrations continue tonight, I'm going to a premiere of a new club here in Malmö. I was invited to some sort of pre-party, but we'll see if I have time for that. I think I'm doing a very similar look tonight. And the same dress. Yes, my middlename is lazy. I'll show you the dress in a separate post, it's so gorgeous! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *