BRUNCH PÅ RESTAURANG LÅNGA BRYGGAN I BJÄRRED

DSC00348 DSC00347 DSC00355 DSC00354 DSC00356 DSC00357

Igår hade min fina familj ordnat en avskedsbrunch för mig på Restaurang Långa Bryggan i Bjärred vilket jag var så glad över! Brunchen var otroligt god och fräsch. Gillade speciellt att de höll kött och allt annat separat, vilket gjorde mitt liv som vegetarian mycket enklare. Restaurang Långa Bryggan i Bjärred får 5/5 i vegetarianvänlighet. Imorgon åker jag förresten. Måste börja packa nu… Varför är det så typsikt mig att inte ha börjat packat än? Har så mycket annat att göra också, så jag kommer antagligen panikpacka till 04:00 inatt.

// Yesterday my lovely family arranged a brunch in my honor at a restaurant in Bjärred which I was thrilled about! The brunch was so tasty and fresh. I especially liked that they kept meat and everything else separate, which made my life as a vegetarian way easier. The restaurant gets 5/5 for being vegetarian friendly. I'm leaving tomorrow. I have to start packing my bags now... Why is it so typical me to haven't even started packing yet? I have so much stuff to do, so I'll probably end up packing in panic until 04:00 tonight. //

One comment on “BRUNCH PÅ RESTAURANG LÅNGA BRYGGAN I BJÄRRED

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *