3 YUMMY BREAKFAST IDEAS WITH ROLLED OATS

Frukost är bästa målet på dagen utan tvekan. Aldrig förstått mig på folk som inte äter frukost? Vem är ni ens? Ni kan se ett genomgående tema med mina grötfrukostar. Har helt snöat in på gröt med chiafrön i och blåbär. Har dessutom dragit på mig en ful ovana att ha glass på gröten på morgonen. Jag får gratis glass på jobbet okej. Döm mig inte. Ni hade också gjort det. Här är tre olika frukostar med havregrynsgröt som jag skulle äta en helt vanlig dag här i Australien!

// Breakfast is, without doubt, the best meal of the day. I've never understood people who don't eat breakfast. Who even are you people? You can see a theme in my rolled oats breakfasts. I've been obsessed with putting chia seeds in the rolled oats and put blueberries on top. I've also developed a bad habit of putting ice cream on my rolled oats in the morning. I get free ice cream at work okay. Don't judge me. You would too okay. Here are three different breakfast ideas with rolled oats that I'd eat on a normal day here in Australia! //

DSC00936

Havregrynsgröt med chiafrön i, med persika, banan, blåbär och karamellpopcornglass. Ja ni hörde rätt. Karamellpopcornglass.

// Rolled oats with chia seeds, peaches, banana, blueberries and caramel popcorn ice cream. Yes you red that right. Caramel popcorn ice cream. //

 

DSC01101

Havregrynsgröt med chiafrön, pumpafrö och kokosgranola, vanilla brownie glass, blåbär och nutella.

// Rolled oats with vanilla brownie ice cream, pumpkin seed and coconut granola, blueberries and nutella. //

DSC01028

Havregrynsgröt med chiafrön, vaniljgranola, nektariner, blåbär, nutella och mangosorbet. (Hej Ellen vet at du läser detta och ja, jag tog lite av din glass, förlåt bror ska gottgöra det.)

// Rolled oats with chia seeds, vanilla granola clusters, nectarines, blueberries, nutella and mango sorbet. (Hi Ellen I know you're reading this and yes I took some of your ice cream. Sorry bro I'm going to make it up to you.) //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *