WENTWORTH FALLS IN BLUE MOUNTAINS

DSC01594

DSC01596

DSC01597

DSC01610

DSC01616

DSC01621i

Förra helgen tog vi tåget ut till Blue Mountains. Denna gång såg vi till att inte missa vår hållplats. Det var den jobbigaste vandring jag gjort någonsin, men det var också bland den absolut finaste natur jag någonsin sett. 7 timmars vandring i 48 graders värme i vertikala trappor skojar man inte bort. Tur vi kunde ta ett apr svalkande dopp i vattenfallet på vägen. Jag har förresten inte hittat min laddningssladd till kameran än. Förstår verkligen inte var den tagit vägen. Har dock fixat laddaren till datorn iallafall. Har något stor och jättekul att berätta för er som vi precis bokat också. Kika in de närmsta dagarna för att få reda på vad det är!

2 comments on “WENTWORTH FALLS IN BLUE MOUNTAINS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *