BOKAT: RESA AUSTRALIENS ÖSTKUST

102717_Whitsundays

Surfers-Paradise2

Tongue Point Overlooking Hill Inlet

Soul_SurfersParadise_01

ostkusten

GUD ALLTSÅ JAG ÄR SÅ OTROLIGT EXALTERAD OCH GLAD!!! Den 8e Februari lämnar vi Sydney för att resa Australiens östkust i åtta veckor. Jag, Ellinor och Daniella då. Vi har gjort upp en ungefärlig plan på vart vi ska stanna och hur länge. Usch vad drömmigt detta är. Tänk att ~bara~semestra och leva LIVET i hela två månader, boendes på båtar på vita milslånga paradisstränder, hoppa skydive över stora barriärrevet och ja helt enkelt bara leva livet. Allting är bokat och klart nu. Vi bokade med Wicked Travel. Om någon är intresserad kan jag göra ett mer detaljerat inlägg om hur man bokar östkusten och andra petitesser man måste tänka på. 20 dagar är det tills vi åker. Låt dem gå snabbt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *