MITT MÅL MED LIVET: INGEN SÖNDAGSÅNGEST

DSC01190i

Jag och Ellinor pratade häromdagen om framtiden. Ni vet sånt där prat om vart man helst vill bo, jobb, familj osv, och Elli sa det smartaste jag någonsin hört. Hennes mål med livet är att inte ha någon söndagsångest. Vet ni varför det är det bästa jag någonsin hört? Jo, för det spänner över allt som har med livet att göra. Om man har ett jobb man verkligen älskar men som inte ger tillräckligt med pengar så man inte kan betala hyran på måndagen, ja då har man söndagsångest. Om man har mycket pengar men måste släpa sig till ett jobb man hatar varje måndag, ja då har man söndagsångest. Om man ätit onyttigt och inte rört sig på hela veckan, ja då har man söndagsångest. Ingen söndagsångest har man om allt i livet är på sin plats. Om man är lycklig liksom. Därför är det också numera mitt mål med livet att inte ha någon söndagsångest. Gå med i ingen-söndagsångest-klubben idag du med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *