ETT PAR FRÅGOR SÅHÄR I SJUKTIDER

Då jag går in på dag 12 av sjukdom (hallelujah) för att jag lyckats dra på mig en ”sekundärinfektion” och därmed inte har något bloggmaterial såvida ni inte är intresserade av att se bilder av taket jag stirrar i från sängen, så tänkte jag svara på några frågor.

Vad handlade din senaste dröm om?
Drömde att jag höll på att kvävas för att jag inte kunde öppna munnen (infektionen sitter i käken) vilket inte var så trevligt haha!

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja gud. Vår vind hemma är helt full av grejer från när jag var liten!

Vilken är din sämsta egenskap?
Om jag diskuterar något jag anser vara viktigt eller ligger mig varmt om hjärtat, så kan jag väldigt ofta bli hätsk och bita ifrån ganska rejält även fast jag inte menar att vara så hård. Och sen så gråter jag alltid när jag är arg. Det hatar jag också.

Hur många kuddar har du i sängen?
Om vi pratar hemma, så har jag en BAOTA stor (använde jag precis det ordet). Nej men seriöst den är gigantisk. Den räknas som typ fyra. Här? Två. En som jag ligger med huvudet på och en som jag kramar hehe.

IMG_8011

Föredrar du havet eller poolen?
Föredrar havet definitivt. Om jag slipper sanden dvs.

Vad gör du när ingen ser på?
Kollar i mobilkameran om jag har något i tänderna. Alternativt brukar jag bita mig i läppen av någon anledning? Typ om jag känner mig stel i ansiktet haha!

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Jag ringer Rebecca.

Vilket är ditt drömjobb?
Innan var det någonting inom politik, typ något inom FN eller liknande. Har dock lite av en identitetskris just nu då jag inte alls vet om jag vill göra det längre. Skulle kunna tänka mig att jobba inom modebranschen.

DSC01540

Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
Försöker verkligen ha positiv kroppsbild, men om jag måste välja något så tycker jag inte om min mage då man ser att jag har skolios där. Den går liksom in mer på ena sidan än andra. Vet dock att det bara är jag själv som ser det.

Vad gör dig lycklig?
Oj vad många saker. Blir lycklig av att ha bra relationer med nära och kära. Blir lycklig av kläder och shopping (skratta ni men det är som terapi). Blir lycklig av att resa. Blir lycklig av att ha ordning och reda. Blir lycklig av äta gott.

Vild fest eller romantisk hemmakväll?
Romantisk hemmakväll alla dagar i veckan. Kan tycka det är kul med fest men har märkt att jag inte är så mycket av en festprisse.

Samlade du på något när du var liten?
Samlade på nyckelringar faktiskt. Undrar om den samlingen finns kvar där på vinden..?

IMG_9974

Har du några smeknamn?
Nja. Sanna är inte så smeknamns-vänligt då det är väldigt kort till att börja med… Sanni, Sannis är väl de ända. Ibland kallar Rebecca mig för bogis/bogen dock (internskämt).

Föredrar du kramar eller blöta kyssar?
Hmm får nog välja kramar faktiskt. Blöta kyssar låter så slafsigt och irriterande.

Om du fick förändra dig själv på något sätt, vad skulle du göra då?
Skulle önska att jag inte var så lätt att läsa på det sättet att jag skulle kunna dölja om jag var tex irriterad osv. Jag är verkligen en öppen bok vilket ibland har satt mig i lite knepiga situationer.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *