HUR MAN TJÄNAR PENGAR PÅ SIN BLOGG

DSC02128i

Jag tror inte på att det går att tjäna pengar på sin blogg om man bara bloggar för att tjäna pengar. Det finns liksom ingen passion i det hela då. Om man går in helhjärtat för sin blogg så kommer det där liksom automatiskt. När man börjar komma upp i läsare och inser att man kanske kan tjäna någon slant samtidigt som man gör något man tycker är roligt, det är då Tourn kommer in i bilden. En helt och hållet gratis tjänst som samlar företag som vill sammarbeta med bloggare på ett ställe, där bloggaren själv väljer vilka företag han eller hon vill sammarbeta med. Hur bra? Enligt mig är detta tjänsten alla bloggare väntat på. Om inte de skulle kommit på det först hade jag nästan startat upp det själv haha, SÅ bra är det! Kika efter själv och se vad ni tycker HÄR så kan ni också se hur man tjänar pengar på sin blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *