FRÅGOR OM AU PAIR I AUS + SNEAK PEEK PÅ HUSET

12896284_10204835398524798_967980935_o

Fick ett par frågor på snapchat (sannagoranssonx, min story är öppen för alla) och instagram om hur jag blev au pair, hur jag fick denna familjen osv. Om ni är intresserade av att veta hur allt gick till så kan ni väl ställa  frågor här nedanför, så gör jag ett inlägg med allt ni vill veta. Fick en fråga om varför jag inte fotat huset och barnen och lagt upp än, som jag tänkte att det är lika bra att svara på nu. Har inte riktigt pratat med mamman än om jag får ta bilder inne i huset osv och lägga ut på bloggen, och jag tror inte att någon skulle uppskatta om deras barn var med på en blogg. Självklart kan jag visa mitt rum osv om ni skulle vilja det, men en familjs hem är privat, och det känns som att man är respektlös om man bryter förtroendet man fått när man blivit insläppt så tätt inpå en familj och får bo i deras hem. Så det tänker jag nog avvakta lite med även fast jag jättegärna skulle vilja visa er. Huset är verkligen fantastiskt. Det är som att bo på ett 5-stjärnigt hotell. Är helt överväldigad och tacksam för att jag hamnade just i denna familj, alla är så himla fina och har verkligen fått mig att känna mig välkommen. Hade verkligen inte behövt bo såhär fint, utan efter två månader på hostel så hade jag varit i himlen bara jag hade ett eget rum med en säng (som inte är våningsäng), garderob och wi-fi.

2 comments on “FRÅGOR OM AU PAIR I AUS + SNEAK PEEK PÅ HUSET

 • Hej Sanna.
  Vill själv åka som au pair till Australien så jag bara undrar hur det är? Och vart du hittade din familj?
  Och om du känner att man helst vill bo i en stor stad där det finns mycket ungdomar och ”liv” eller om man likaväl kan bo lite mer inne i förorten och känna på Australiens liv på riktigt? Velar nämligen mellan att vara hos en familj som bor mitt i smeten eller någon som bor lite mer inne i landet i förorten.

  Reply
 • Hej Sanna! Befinner mig också i Australien och precis som du så har jag planer på att bli au pair.
  Hur fick du tag i din familj? Gumtree? Facebook? Eller någon annan hemsida?
  Får man fråga hur mycket du tjänar? Mer för att veta vad som är underbetalt/bra betalt.
  Sjukt bra blogg du! Hittat mycket inspiration här 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *