NEEDED: CLASSIC BASICS FROM H&M

hm1

Blus HÄR / BLUS HÄR

hm

Skjorta HÄR / Skjorta HÄR

hm2

Blus HÄR / Topp HÄR

hm3

Byxa HÄR / Slacks HÄR

Herre vad man är trött på de kläder man har med sig. Har bara använt samma kläder om och om igen i fem månader nu. Som tur är så ska jag åka till stan imorgon och införskaffa mig lite nya saker. Behöver basics i massor. Fick ju en smärre chock när jag kom från ett 40 graders Cairns till ett 18 graders Melbourne. Trodde att sommaren skulle stanna kvar ett litet tag till. Dock är vädret som en svensk varm vår, men ändå. Har liksom tre par långbyxor och tre långärmade jag kan använda. Resten är bara sommarkläder. Dessa basics från H&M hade gärna fått dyka upp i min garderob. Är väldigt sugen på något i pastellrosa, men det ä ju inte direkt någon höstfärg så jag får se. Annars då? Är ganska stressad då det finns så otroligt mycket att lära sig att göra rätt här. När man helt plötsligt blir en del av en familj så är det så mycket som ska hamna på plats. Måste lära mig alla koder till alla iPads, lås, TV. Vart allt ska vara i köket. Vilka rutiner alla har. Ja, allt från det t.o.m vilken temperatur lillkillen vill ha på sin smoothie. Aja det börjar sätta sig nu iallafall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *