VAD JAG ÄTER SOM VEGETARIAN – LUNCH

Tänkte visa er fyra olika maträtter som jag ätit en hel del av under mina tre veckor här. Kan ju vara lite kul. Typ. Se och inspireras vänner!    
Blandsallad med ungsrostad sötpotatis, karamelliserade morötter, sötpotatis, paprika och pinjenötter, rödlök, Kalamata oliver och två rostade mackor. Färsk citron och olivolja som ‘dressing’.

 
Ungsrostad sötpotatis och polkabeta. Smaksatt med lökpulver, paprikapulver, färsk vitlök, peppar och himalaya salt tillsammans med örtoghurtsås (inte på bild).

   
Smoothie gjord på 3 bananer, en näve frysta bär, spenat, havregryn, mandlar, rismjölk och vatten. Pitabrödspizzor med tomatsås, ost och pesto.

 
Skål med ris, linser, morot, gurka, paprika, rödlök, avokado och tomat. En klick smör på riset och lite peppar! 

Ännu en jättefin dag i Melbs! Ni vet vloggen jag skrev om igår? Har nu behövt återställa hela min dator till fabriksinställningarna och blåsa den på exakt allt då iMovie kraschade hela datorn. Yay! Bara 23h och 11 minuter kvar på ominstalleringen av hårddisken! Vilken tur jag har med allt liksom! Älska livet! Bästa dagen! Hann redigera halva iallafall. Tar ju så förbaskat lång tid när man inte är van vid det. Hur som helst ligger jag nu i matkoma efter risskålen ni ser på sista bilden. Den ser inte så mycket ut för världen, men satan vad gott det är. Ska jag kanske skriva ett inlägg om hela vegogrejen? Skriver inte så mycket om det på bloggen. Om ni är intresserade, hojta till! 

2 comments on “VAD JAG ÄTER SOM VEGETARIAN – LUNCH

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *