KAN MAN VARA SOCIALT UTMATTAD?

Collage

För jag tror jag är det. Inte alls på något deppigt vis, utan bara det att jag uppskattar verkligen att vara ensam på senaste tiden. Shoppa ensam. Gå på bio ensam. Ut och gå ensam. Tror det är för att jag de senaste 6 månaderna konstant varit med folk h e l a tiden. 24 timmar om dygnet. Det blir ju liksom så när man reser. Inte för jag mådde dåligt av det, tvärtom så älskade jag det, men hade nästan glömt hur skönt det var att vara ensam då och då. Den halvtimmen innan alla vaknar i huset när jag får sätta mig ner med min frukost och bara kolla mobilen, den är verkligen guld.

Idag då? Jo idag ska jag och min värdmamma åka till Chatswood och möta upp deras gamla au pair från England. Ska bli så kul att träffa henne då jag hört så mycket om henne. Har precis fått lön också så det blir farligt att åka till ett shoppingcenter hahaha. Sätter ju som sagt undan 70% av min lön, men de där 30% som är kvar försvinner bara jag andas känns det som? Aja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *