BILDER PÅ HUSET + ANZAC DAY

DSC03295

DSC03294

DSC03240

DSC03273

DSC03287-2

DSC03297

Idag är det röd dag här i Australien, det är nämligen Anzac day. Det är en dag då man minns de tusentals australienska soldater som dog i första världskriget. Tydligen så kan man gå på någon form av memorial vid soluppgången, men barnen är lite små för det ännu så det gjorde vi inte. Vi spenderade dagen i en gigantisk park där jag hittade mig en solstol som jag satt och njöt i medan barnen underhöll sig själva. Win. På eftermiddagen var det food prepping på schemat, och jag gjorde de godaste friterade bluffalo wings någonsin av blomkål. Tror jag dog och kom till vegan-himlen. Sedan var det lite lek i sanden med katten Bobby (även känd från min snapchatstory @sannagoranssonx). Kommer aldrig tröttna på solnedgången de har här. Lika breathtaking varje. jäkla. dag. Mina föräldrar klagade på att jag inte visat upp huset, så här är det! Ser lite ut som en stor bungalow när man tänker efter. Gud vad ens hus hemma (eller nästa ställe man flyttar till) kommer kännas litet efter man bott här haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *