MUSIKTIPS: FLUME’S NYA

Processed with VSCO with g3 preset
Flume. Vilken Gud alltså. Varit ett fan av honom länge, men denna nya låt med Tove Lo kan ju vara bland det bästa jag hört. Slänger med en bild från när vi såg honom live på Laneway Festival i Sydney i februari. 

Idag har varit en relativt lugn dag. Upptäckte second hand för första gången. Varför har jag aldrig varit i en second hand butik innan? Fyndade två SJUKT snygga saker som jag visar upp i veckan. Alltså är så nöjd verkligen. Priset ska vi inte ens prata om. Så billigt att det kändes som jag stal det. Utöver det så har mitt liv inte varit speciellt spännande mer än att jag halvt haltar efter att jag var ute och sprang i lördags… Tror jag har sträckt en muskel eller något. Att ta sig ner för trappan är minst sagt krävande. Nivån på dramat i mitt liv här: -73. POK (bringing the 2007 slang back y’all) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *