FRIES BEFORE GUYS

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset
Fries before guys. Speciellt när det är dessa mexikanska som jag hittade på Westfield Southland idag. Var tvungen att ta en närbild så att jag kan titta tillbaka och komma ihåg hur goda de var. Ja, jag är väldigt passionerad när det kommer till pommes. En sån dag idag när man gick i 100 butiker och hittade grejer som man gillade till 80% men liksom inte så mycket så man bara BAM ja detta vill jag ha!!! Har provat fler jeans idag än vad en människa borde göra under sin livstid. Någon mer med jääääättelånga ben som feel my pain? Fick iallafall med mig två saker från Mecca Maxima som jag visar i ett annat inlägg. Ni vet när man har haft sitt smink länge och allt tar slut samtidigt? Det är exakt vad som händer mig just nu. Ugh. Är med barnen på simning nu och sen ska jag äta Lindt mörk choklad och kolla på Prison Break. Glad torsdag på er! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *