MECCA MAXIMA MINI HAUL

DSC03389

DSC03393

DSC03419

DSC03400

DSC03405

DSC03411

DSC03407

 

Det blev lite sminkshopping här om dagen på Westfield. Man kan väl kalla det ett Mecca Maxima mini haul. Mecca Maxima är väl ungefär den Australienska varianten av Sephora eller Kicks. Sephora finns här i aus också, men Mecca Maxima är mer vanligt. Har bestämt mig för att jag äntligen ska styra upp mina ögonbryn, och inte bara använda ögonbrynspennan från H&M som jag haft i typ 2 år haha… Lite sorgligt faktiskt. Valde mellan Anastasia Brow Wiz och denna, men personalen sa att denna var ungefär samma sak + att Anastasias var slut i färgen jag ville ha… Har hört mycket bra om Billion Dollar Brows också! Behövde även desperat påfyllning av mitt mineralpuder. Perfekt att ha på sig här om vardagarna. Blev även en tillhörande borste.

Idag vankades det födelsedagskalas för äldsta sonen. 10 hela år fyllde han. Grattis Dylan! Köpte en burk tonfisk i present till honom haha. Han jagar mig alltid med en öppnad burk för han vet att jag hatar lukten och han är besatt av tonfisk. Han äter det rakt ur burken bara sådär?! En skämtpresent sådär. Han blev glad iallafall, hur man nu kan bli det för lite tonfisk… Nu ska jag och min matkoma efter all pizza och honeycomb-glasstårta lägga oss i sängen och kolla Prison Break. Hoppas ni har en trevlig lördag vänner!

One comment on “MECCA MAXIMA MINI HAUL

  • Matilda says:

    Men gud vilken blogg!! Hittade precis hit och så mycket härlig inspiration du har! Tar studenten nu till sommaren och funderar också på att dra till Australien sen, såg att du redan haft frågestund men prövar ändå: Åkte du till Australien med vänner? Hur svårt är det att hitta folk att umgås med på plats? Kommer kanske resa själv ner och är orolig att det kommer kännas ensamt.. Tack på förhand!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *