NÄR MAN NÄSTAN GLÖMMER ATT DEKLARERA

DSC01804

En bild från precis innan vi lämnade Sydney när vi tog en drink på baren i operahuset. 

…Och det är sista dagen, då är det tur att man har en fin liten pappa som påminner en om det. Lätt att glömma när man inte får breven de skickar osv när man är utomlands. Lite glad för jag får tillbaka några lappar, yey! Förresten, idag är dagen kompisar. dagen då jag ska ta tag i att träna. Har bara suttit på mitt lata arsle nu i en månad här i Melbs. Nu är det nog. Uppe i biosalongen (jag vet, vem har ens en biosalong i sitt hus haha) har jag och min värdmamma idag satt upp ett löpband, så nu kan jag se Prison Break på bioduk medan jag springer/går!! Hur fett?! Målet är att göra detta varje dag, minst 1 avsnitt PB. Pray for me.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *