11 RANDOM SAKER JUST NU

DSC02362

 • Är väldigt glad och nöjd med livet just nu. Det känns som att just i detta nu, vid denna tid i mitt liv, så borde jag inte vara någon annan stans är där jag är idag. Allt känns liksom rätt och i ‘balans’ om man kan säga så haha!
 • För första gången på flera månader så är jag faktiskt riktigt taggad på att plugga. Har alltid gillat skolan, men de där sista månaderna på IB tröttade ut mig… När jag börjar är en annan femma. Allra senast nästa år dock.
 • Vill verkligen bli bra på smink. Alltså ni vet sådär wow-always-on-fleek-bra som vissa är.
 • Mitt serie-tittande är verkligen som en berg-och-dalbana. Jag hittar (efter myyycket research och letande) en serie som jag kollar på dag ut och dag in (just nu Prison Break). Kollar klart på den på bara ett par veckor. Går utan att kolla på någon serie alls i allt från 2-6 månader. Repeterar. Förstår mig inte på mig själv.
 • Har på senaste tiden saknat lite motivation till att vara veggo. Till och från liksom. Har ingen aning om varför. Skulle aldrig komma på fråga att jag skulle äta kött igen dock. Tanken får mig att kvälja. Är väl trött på att alltid bli ifrågasatt av allt och alla jag möter.
 • Vill hitta andra bloggar att följa då jag endast läser mina kära VOYZ-kollegors bloggar (bästa sättet genom Flow här), men inser snabbt hur svårt det är att hitta bloggar i samma kvalitet så jag ger snabbt upp haha!
 • Är i en period när jag bara äter samma sak till frukost varje dag vilket inte alls är likt mig. Soja och rismjölk med rispuffar, K-special och oat clusters med kokosflarn och frysta bär. Så. Jäkla. Gott.
 • Måste börja ta med mig min kamera överallt igen, istället för att ta en miljon bilder under en gång när jag väl har med mig den.
 • Funderar på om jag ska gå crazy bananas och klippa axellångt hår. Gjorde en frågeställning på Twitter där majoriteten sa att jag borde… Hmmm…
 • Har lite ångest över att jag har lite hemlängtan, men att jag vet exakt hur mycket jag kommer vilja åka tillbaka hit efter bara några dagar hemma. Varför ska australien ligga så jäkla långt boooooort?!
 • Börjar bli lite orolig över min svenska stavning… Har börjat märka att jag stavar fel allt oftare. Tex så skriver jag ofta inn istället för in, offta istället för ofta och någån istället för någon ibland. Dessutom har jag märkt att jag ofta kommer på mig själv med att särskriva (som jag illa kvickt ändrar) och försvenskar engelska uttryck. Måste börja läsa svenska böcker igen!!

One comment on “11 RANDOM SAKER JUST NU

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *