GRÖN HONEYCOMB SMOOTHIE

DSC03487

DSC03489

DSC03496

DSC03495

DSC03504

Hej vänner! Har fått lite frågor om jag kan dela med mig mer av vad jag äter, recept osv. Så jag tänkte börja lite smått med ett enkelt recept på en grön smoothie (som inte alls smakar som en grön smoothie haha!). Har aldrig varit ett fan av gröna smoothies. Ni vet sånna där med grönkål, ingefära och selleri i. Nej tack. I have a massive sweet tooth kan man ju säga. Här är ett recept på en mättande grön söt smoothie som jag älskar att göra här!


1 näve isbitar

1 stor näve färsk/fryst spenat

2-3 bananer (frysta går bra också)

1 dl havregryn

6-7 mandlar

1/2 skopa honeycomb proteinpulver (kan ersättas med vaniljextrakt eller maple syrup)

1 1/2 dl kallt vatten

1 dl rismjölk


Mixa allt i en mixer lite längre än en vanlig smoothie så att havregrynet blir finfördelat också. Hur mycket vätska man vill ha i är helt upp till var och en beroende på hur tjock man vill ha smoothien, och man kan självklart byta ut rismjölken mot sojamjölk, havremjölk, mandelmjölk osv! Just proteinpulvret har jag i endast för smaken haha! Tror dock honeycomb är en väldigt Australiensk smak, kanske inte så lätt att hitta i Sverige. Att ersätta med ett par droppar vaniljextrakt eller maple syrup går hur bra som helst också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *