STORMIG MÅNDAG KRÄVER MUSIK

 

Ett par låtar jag lyssnat på repeat de senaste dagarna. Speciellt när jag har gått på löpbandet som vi satte upp förra helgen. Jag har hållit mitt löfte förresten. Jag har gått och sprungit på det varje dag!! Det kanske inte är stort för er, men för mig som inte rört på sig sedan 1875 så är det. Ett eller två avsnitt prison break på skärmen så går det som smort. Blir så lätt uttråkad annars. Idag vaknade jag upp till STORM. Alltså herregud vad det regnade och blåste. Alla fönster skallrade och jag trodde detta var min sista dag på moder jord. Ok drama queen much, men ni fattar. Då jag knappt inte spenderade något av min lön förra veckan så unnade jag mig en lång shoppingrunda i Frankston. Hittade de finaste vida byxorna i det skönaste dressade tyget som var tillräckligt långa (!!!) vilket är en big deal om man har långa jäkla ben som jag. Tänk att jag hatade mest av allt att vara lång innan. Hatade det så mycket och jag bad till någon högre makt om att jag skulle bli kortare varje kväll hahaha. Nu älskar jag det! Visar byxorna och de andra sakerna i ett inlägg i veckan. Puss och njut av musiken en måndag som denna!

PS min Spotifylista med all min musik hittar ni här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *