EN SÅN DÄR DAG

13112698_10205091361883722_1774653192_o

En sån där dag när man vaknar upp och man känner att något är fel. Mådde verkligen inte bra igår, och när jag vaknade idag var att jag var sjuk ett faktum. Min värdmamma skjutsade mig till doktorn och jag gick in, väntade en halvtimme, och kom ut efter två minuter inne hos doktorn. Älskar inte ni när de bara ‘du måste typ vara döende innan vi kan göra något’? För det är vad de sa till mig basically hahahaha. Min värdmamma frågade om jag ville med till Westfield men sen skrattade vi båda för jag såg ut som ett spöke och verkligen inte fit for fight att strosa runt ett Westfield haha! Så jag gjorde det enda någon i min position borde göra: jag gjorde mini-pizzor och en smoothie och satte på Prison Break och stannade där i soffan resten av dagen. Glad Torsdag på er vänner <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *