WANTIES JUST NU

Helt kär i dessa nya bikinis från Triangl. Speciellt den i mitten. Borde passa på att beställa nu när jag är i australien för att slippa tull osv. Ni hittar bikinisarna här.

 

Fick nys om dessa faaaantastiska halsband nyss genom en av mina favorit-youtubers BonnyRebecca. Handgjorda på beställning här i Australien. Vegan friendly och allt. Yay! Ni hittar första halsbandet här  och det andra här.

 

Vem är inte kär i Chloé Faye väskorna som någon högre makt välsignat mänskligheten med? Jag är iallafall. Ligger dock inte inne med 10,000kr att spendera på en handväska. Tur det finns look-alike väskor! Denna från Colette funderar jag på att köpa imorgon när jag ska till stan, eller så väntar jag ett par dagar på att få hem denna från Nelly. Hmmm…

 

Som ni såg i gårdagens inlägg är jag just nu också kär i vida raka byxor. Speciellt dessa från Bardót som är likadana som jag visade upp igår, men i andra färger… För alltså jag har på mig mina svarta mjuka bootcut för mycket alltså… Äsch nu försöker jag bara komma på en ursäkt att köpa ännu ett par haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *