FRISKFÖRKLARAD, PODDAR OCH TVÅ STOCKHOLMARE

DSC02062

DSC02074

Två bilder från Byron Bay i Februari

Nu är lilla jag äntligen frisk. Tackar någon högre makt att jag hade kvar antibiotika från när jag hade halsfluss senast i Februari så jag slapp åka fram och tillbaka till läkaren. Och till min mammi som lugnade mig över telefon för jag är så orolig och hatar att ta medicin över huvud taget… Går liksom hellre med feber än att ta en alvedon. Antibiotika skrämmer mig hahaha! Anyway så har dagen bestått av att jag upptäckt Säker Stil podden med Ebba von Sydow och Emilia de Poret vilka man såklart vet vem de är, och har hört om podden också såklart, men har bara aldrig kommit till skott med att lyssna. Är antagligen sist på planeten att upptäcka denna men rekommenderar den ändå. Liknar lite fredagspodden. Ringdes även med mina fina små Stockholmare Ellinor och Daniella som bara fick mig att sakna de ännu mer. Kom till Melbs tjejer. Helst igår. Tänk att man kan bli så glad bara av att prata på telefon med ett par så fina vänner. Sånna vänner tackar vi också en högre makt för. Ha en fin Onsdag vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *