FUNDERINGAR

 

Kan ni också bli trötta på er själva när ni tänker för mycket? För jag är verkligen en tänkare. Fan vad jag tänker alltså rent ut sagt. För mycket för mitt eget bästa. Är så avundsjuk på folk som är sådär care free och spontana som alltid lever i nuet och inte riktigt tänker på konsekvenserna. Tex så har jag inte bloggat på två dagar. Varför? Jag har hur många bloggideer som helst, men jag har inte lagt upp något av de 10 inlägg jag skrivit. Varför? För jag överanalyserar och tänker för mycket på det. Det går till den punkten att jag hellre inte lägger upp någonting alls bara för jag vill ha det perfekt. Allt eller inget liksom.

Äsch nu ska jag också bli sådär care free och spontan. Iallafall vad gäller bloggen haha! Det är en bra början. Idag var det superfint väder för första gången på två veckor. Det togs gladeligen emot av en energifylld Sanna som hoppade ur säng kl 07:00 och gav sig ut på en löprunda. ‘VA?! Sanna springa?!’ säger ni då. Ja jag säger samma sak. Kan väl medge att lite av min motivation var att Coles som är vår närmsta matbutik sålde Lindt choklad för halva priset. Hehe. Så jag sprang dit. Bokstavligt talat ju. Nu ska jag gå ner och hjälpa min värdmamma baka kakor, POK

DSC03287-2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *