SUPERGOD SUPERGRÖN SUPERJUICE

Vem hade kunnat ana att jag skulle få äta upp mina ord så snabbt. Jag sa nämligen i detta inlägg att jag inte alls gillade smaken av riktigt gröna supermsoothies och juicer. En vecka senare är det det bästa jag vet hahaha… Jag vet inte vad som hänt, men min värdfamilj och speciellt mamman är väldigt noga med att inte köpa hem godis, chips osv. Så jag har knappt ätit något sånt de senaste två månaderna. Dessutom äter de bara organiskt också, så det har varit naturligt (och behövligt efter att komma från backpackerliv där man äter vitt bröd, snabbnudlar och pasta dag ut och dag in) för mig att äta ganska nyttigt om jag får säga det själv. Mina smaklökar har verkligen förändrats, och jag är inte alls lika sugen på att äta snabbmat och sånt längre. När jag tipsade om vego-dokumentärer igår så kollade jag själv på två nya som jag inte sett innan. ‘Fat, Sick and nearly dying’, både 1an och 2an på Netflix. De är inte speciellt inriktade på just vego, men basically så är det en Australiensk medelålders man som är rättså vanlig. Tar sina dagliga medicinpiller. Äter snabbmat ganska ofta. Tänker liksom inte på vad han stoppar i sig. Han bestämmer sig för att gå på en juice-detox i 60 dagar för att se vad som händer med hans kropp. Med på vägen hakar många andra på, och snart är det ett faktum att juicing med frukt och grönsaker är nästintill ett mirakel för att bota både det ena och det andra. Kolla själva så får ni se!

Gud vad mycket jag babblar. Här har ni en sjukt god kombination på en sannerligen supergod supergrön superjuice som tom en före detta grön juice och smoothie skeptiker som jag själv älskar.


2 stora nävar spenat

3 stora grönkålsblad

2 kiwis

1/3 gurka

1 stor näve is

Juice från 1 citron

Juice från 2 apelsiner

1 stort äpple

Isvatten


Tadaaa! Glöm inte att om du dricker en smoothie eller juice (förutsatt att den är vegansk) så måste du dricka mycket av det för att få i dig tillräckligt med kalorier. Häller rättså enkelt i mig 1,2 liter. Som ni ser på bilderna är burken lika stor som mitt huvud haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *