OH BONDI

DSC00542

DSC00551

Tänk att jag sa att jag inte gillade Bondi Beach när vi först kom till Sydney. På ett sätt var det sant, för vi hade fantastiska Bronte Beach och Tamarama Beach mycket närmre vår lägenhet, och det var såklart mycket mer turistigt då Bondi Beach ju är THE beach om man säger så. Knappt en dag då det inte kryllade av folk. Det fina med Bondi och ‘The Eastern Suburbs’ dock som jag ÄLSKAR är att man behöver inte lämna den stadsdelen någonsin. Allt man vill ha finns där. Bondi är som en egen liten stad i storstaden där haha! Det är lite Venice Beach känsla om någon av er varit där. En konstig typ som kommer halvnaken i tomteluva på rullskridskor, folk som åker skateboard i skateparken och oändligt med små fina butiker. Nä jag måste säga att jag älskar Bondi. Tänk att jag kan säga att jag har bott och jobbat där. Har en känsla av att det inte är sista gången jag gör det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *