DAGENS FRÅGA: VARFÖR KOM DET ALDRIG NÅGON VLOGG?

Hej Sanna! Måste bara börja med att säga att din blogg är så härlig, den får mig att komma ihåg alla härliga stunder jag hade när jag var i Australien själv 🙂 En fråga bara, du skrev att du skulle vlogga en dag, har du lagt upp den eller blev det aldrig något? Kram

Tack gud vad glad jag blir, tror själv jag kommer läsa mestadels Australien-bloggar väl hemma haha! Jag vloggade en dag precis som du skriver, men det var så många saker som gick fel iom att det var första gången jag gjorde det. Spännena på sidan av min kamera gjorde jättekonstiga ljud, jag fick ominstallera hela datorn till fabriksinställningar för iMovie krashade den osv hahaha! Dock är jag väldigt sugen på att vlogga lite så jag själv kan titta tillbaka på min tid här i Australien själv sen! Kanske kommer en vlogg snart dock!

DSC03472

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *