OLD SCHOOL

Photo on 30-05-2016 at 15.36 #2-2

Photo on 30-05-2016 at 15.36-2

Då jag inte gjort något speciellt de senaste dagarna så har jag inte så mycket roliga bilder att visa upp, så jag tänkte att varför inte köra lite old school med ett par kära photobooth-bilder haha! Det har varit soligt och fint här idag, dock ganska kallt… Eller ja, 15 grader ungefär, men efter att ha varit i stekande hetta de senaste månaderna så är det sååå kallt!! Anyway, såhär såg jag ut när jag möttes upp med ett par andra au pairer idag på Bayside. Trevlans! Glömde dock min kamera så har inga andra bilder att visa er… Aj aj Sanna. Förresten så kom mitt paket från Nelly (ni som har mig på snapchat @sannagoranssonx vet redan hehe) och nu väntar jag bara på två andra från Boohoo… Blev lite taggad på att göra en vlogg nu när en del faktiskt frågat varför det inte blev någon förra gången. Kanske en un-packing/haul/try on? Vill ni se det? Kommentera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *