JUNI?!?!?!

DSC03777

DSC03769

HUR. KAN. DET. REDAN. VARA. J U N I?!?!?! Jag kom hit till Melbourne i Mars!? Visserligen slutet av Mars, men ändå. När tiden går så här fort, ja det skrämmer mig väldigt mycket. Det skrämmer mig ännu mer för det är nu de senaste veckorna som jag fått en riktigt riktigt bra relation med familjen jag är med. Speciellt mamman och dottern, och det är inte förrän nu man inser att man eventually ska behöva lämna dessa människor som man bott och levt med så nära inpå i flera månader. Inte för jag ska åka än, det är inte förrän i Augusti, men kan inte hjälpa att tänka på det ändå. Ännu en gång, varför måste Australien vara så långt bort från Sverige…

On another happier note så ska mina kära och väldigt älskade Stockholmare komma hit till Melbs!!! Alltså jag tror jag tuppar av vad glad jag är. Trodde aldrig man skulle sakna att få sin dialekt mobbad konstant hahaha.

Tredje saken är också en bra sak, har nämligen tagit till mig av er väldigt fina och konstruktiva kritik och BÅDE redigerat den gamla vloggen jag gjorde i April (gud vad jag tjatar om den, men nu är den äntligen klar) OCH spelat in en haul-video idag! Wihoo! Jag kanske är nästa stora YouTuber? Nej men helt ärligt så är det ju ett jättekul sätt att göra blogginlägg på ett nytt sätt. Dessutom gillar jag hur personligt det blir med videos. Hoppas ni har en fantastisk torsdag, för det har jag haft och nu ska jag lägga mig. Natti!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *