5 BÄSTA YOUTUBEKANALERNA – SMINK

Har helt dykt in i den värld som är YouTube de senaste månaderna. Har alltid kollat ganska mycket på YouTube, men som sagt, de senaste månaderna har det blivit en hel del av det. När man gör det så hittar man även många favoriter, och idag tänkte jag fokusera på de kanaler som riktar in sig på smink (och livsstil)! De är alla ganska lika varandra in terms of what content they put om om ni förstår vad jag menar, men deras personligheter är helt annorlunda. Känner att ni får gå in och få en egen uppfattning av dem. Jag hade kunnat skriva en hel del men it all comes down to hur man själv uppfattar personen och kanalen. Här kommer de!

Shani Grimmond

maxresdefault

Isabella Fiori

maxresdefault (1)

Carli Bybel

maxresdefault (2)

Sammy Robinson

maxresdefault (3)

Danielle Mansutti

maxresdefault (4)

Kollar ni på några av dessa kanalerna? Själv är jag i en Shani Grimmond-period just nu haha! Om ni har några fler tips på YouTube-kanaler så får ni jättegärna kommentera så att jag kan kolla in dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *