NÄR TEKNIKEN INTE FUNGERAR

Ja, då blir man trött på livet. Fasen vad trött man blir alltså. Har varit lite off här på bloggen, men tro det eller ej det är inte för att jag är lat, utan jag har faktiskt jobbat på mer än vanligt. Har nämligen spelat in 2 vloggar och 1 annan video, samt redigerat 2 av dem! Det där men vlogg tyckte jag förvånansvärt var väldigt roligt, så jag tänkte att jag kanske slänger ihop en sån då och då. Färdig-redigerad och nöjd som få, skulle jag ju ”bara” ladda upp själva videon på YouTube. Nu, 36h senare kämpar jag fortfarande. Vill nästan skratta men gråten tar över hahaha. Hur kan allt gå fel!? Jag brukar ju vara relativt bra på teknik?

Här är iallafall två snapshots från idag! Skulle inom Bayside Mall i Frankston för att köpa face wipes på Target. Kom hem $300 fattigare… Säger bara en sak: June-sales. Köpte bland annat en ny väska som jag dööör för! Inte på Target dårå, haha. Nu ska jag kolla in senaste avsnittet av GOT. Eller ska jag kolla ett till avsnitt av OITNB? Nä det får nog bli GOT. Puss vänner!

DSC04010 DSC04011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *