OUTFIT: SATIN BOMBER

DSC04097

DSC04094

DSC04085

DSC04083

DSC04096

DSC04100

Jacka från Boohoo, halternecktopp och stövlar från Nelly och byxor från Glassons

Heeeej kompisar! Hoppas ni inte varit alltför bakis från midsommar. Det har faktiskt varit fint väder här. Fint men kallt. Så har varit out and about en del faktiskt. Slängde på mig den här outfiten och tänkte att det kan ju vara kul att fota den nu när det var så fint väder och ljust ute! Önskar jag hade en vit vägg men icke… Får leva med denna beiga. Och att grannarna kollar konstigt på au pair tjejen som tar bilder på sig själv på balkongen hahaha! Hittade även hur min mobil kan fungera som en trådlös fjärrkontroll för kameran idag?! Hur har jag inte vetat om detta förrän nu? Hade varit så behövligt när vi backpackade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *