PRESSED JUICES

DSC04135

DSC04136

DSC04138

Hur många gånger har man inte sett dessa flaskor på Tumblr? Rätt säker på att Pressed Juices inte finns i Sverige, eller? Hur som helst så är det June-sales här i Australien, så när jag och min värdmamma var ute och shoppade på Chadstone i veckan tog vi en paus på just Pressed Juices. Alltså tänk om sådana här juicer och smoothies bara av magi dök upp i ens kyl varje dag… DRÖM. Funderar starkt på att göra en juice cleanse/detox eller vad man ska kalla det när jag kommer hem från Australien. 10/15 dagar eller så. Hade varit så kul att se hur kroppen reagerade och hur man mådde. Blev inspirerad efter att jag kollade på ‘Fat, sick and nearly dead’ på Netflix. Hoppas ni har en fin fredag vänner, nu tar jag helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *