SWEATER WEATHER


Nu kan ni skratta åt mig där hemma i Sverige. Ni har fått lida med att jag delat med mig av härliga bikinibilder och vit strandsand hela vintern och våren, men nu har ni det så mycket bättre än mig vädermässigt hahaha! Nu är det veeerkligen sweater weather på riktigt (därmed låtvalet som för övrigt är en av mina absoluta favoritlåtar genom tiderna). Jag bestämde mig för att trotsa vädret och gå till affären och bunkra upp med massor av godsaker inför kommande regniga dagar. Gå aldrig till affären när ni är hungriga. Köpte snacks för $40… Så min middag bestod av ett paket oreos, ett halvt pringlesrör, apelsinjuice och ett äpple. Och juste lite salta kex också. Näringsrikt och helt enligt tallriksmodellen! 

Jag har förresten köpt på mig en hel del nya saker på senaste tiden, hade ni velat se en haul-video? Bara kläder eller andra saker också? Let me know!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *