VEGANSK MAT ÄR SÅ ÄCKLIGT

DSC03994
DSC03998

DSC03999

Alltså kolla bara. Hur äcklig ser inte min hamburgare ut? Med två sorters pommes, ruccola, chili-mayo och brioche bröd? Usch alltså. Vegansk mat är så äcklig!!! Hmmmmmmm eller inte. Ville bara visa hur gott det är att äta veganskt ute och att man inte alls ‘miss out on anything’ för att man väljer vegetariskt/veganskt som många verkar tro. Folk vågar bara inte prova de vegetariska eller veganska alternativen för att man vet inte riktigt vad man ska förvänta sig. Jag utmanar dig att nästa gång när du ska ut och äta, att välja ett av de vegetariska/veganska alternativen. Om du inte gillar det, fine. Du provade, applåder. Men om du gillade det, grattis! En helt ny värld av underbara måltider är nu din att utforska och älska!!¡! Okej jag babblar bara på nu och är liiiite för entusiastisk, men ni fattar grejen. Ville bara ha det sagt för jag kollade eller valde aldrig det vegetariska innan jag blev veggo och jag önskar någon sagt detta till mig. Ha en fin dag vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *