WHERE TO NEXT?


Just nu känns det som att jag är lite lost. Vet inte alls vad jag vill göra med mitt lilla liv. Ska jag plugga? Ska jag hem? Ska jag stanna här? Ska jag någon annan stans? Gud vad svårt det är. Har lovat mig själv att jag ska bestämma mig inom en vecka efter det att resultaten från antagning kommer nu den 12e. 

Annars då? Förutom att jag inte vet vad som kommer härnäst i mitt liv (haha) så mår jag super! Vart en sväng om in i Melbourne city idag och kikade i lite nya butiker i Docklands. Kom hem med en del souvenirer till la familia, lite sminknödvändigheter och en fila-tisha. Skulle ändå säga att det var lyckat! Enda som inte var lyckat var hemfärden som tog mig över 2h då det var spårbygge… Men hem kom jag! Nu ska jag läsa lite Girl With The Dragon Tattoo. Jag vet, jag är sist i världen med den. Döm inte. Natti! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *