HELGEN


Då var ännu en helg över. Gud vad veckorna SPRINGER iväg nu, vet inte vart jag ska ta vägen nästan haha. Hur som helst så har det varit en väldigt händelserik helg. Ni som har mig på snapchat (sannagoranssonx) vet, för jag bombade min story… Förlåt… Har varit i stan och sprungit rundor hela helgen, och jag har tagit ett par uber-resor för mycket . Inte bra för plånboken men ojjjjjj så skönt det är. Finns uber i Malmö nu förresten? Hade för mig att det skulle komma efter att jag åkt. Anyway så var jag ju på en slags show/konsert igår vid namn MagCon. Om ni är tjejer och gillar youtube så vet ni antagligen vad det är! Men mer om det i nästa inlägg med lite bilder osv! Vloggade även i helgen, så det kommer komma upp förr eller senare. Har varit så himla seg på att redigera. Det är roligt att filma men redigeringen tar ju sån förbaskad tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *