MAGCON

DSC04195

DSC04201

DSC04218

DSC04230

DSC04239

DSC04256

DSC04261

DSC04270

DSC04272

DSC04273

DSC04275

DSC04280

DSC04283

Ursäkta bildkvalitéen, min kamera är inte direkt bäst i mörker och jag stod i princip längst bak haha!

Förra helgen var ju jag som många kanske vet (iallafall ni som följer mig på snapchat @sannagoranssonx) att jag var på Magcon. Det är då basically ca 10 stycken kända YouTubers och Viners som har skapat en show som de åkt på en världsturné med. Hade hört talas om Magcon innan men aldrig riktigt vetat vad det var, så jag kollade upp det när jag var i stan i Lördags efter att jag sett ca 1000 skrikande tjejer utanför tågstationen haha. Som sagt så åkte jag hem och kollade upp det och såg att jag faktiskt visste vem typ två-tre av killarna var. Nämnde det för min värdmamma som då berättar att hon känner en av vakterna som jobbar på stället det skulle vara på och att hon kan fixa biljetter för halva priset till mig. Jag hade inte alls tänkt att gå från början, men det var antingen att gå på Magcon för halva priset eller att kolla på Finding Dory med barnen haha! Hade inget bättre för mig en regnig söndag, så Magcon it was! Älskar att det är så jag att göra allt jag kan för att inte behöva stå i kön med alla skrikande tjejer, och att jag glömmer bort tiden så att jag såklart kommer in sist av alla… Visste inte alls vad jag skulle förvänta mig av showen, men det slutade med att det var riktigt kul faktiskt! Roligt att se Cameron Dallas och Aaron Carpenter som jag följt på YouTube och instagram så länge jag kan minnas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *