ETT MINNE I FORM AV ETT HALSBAND

DSC04338

DSC04330

DSC04336

Fick detta otroligt fina silverhalsband från min värdfamilj i lite vad man skulle kunna kalla en avskedspresent. Inte för att jag ska åka riktigt ännu, men ändå. Så himla fint och verkligen något som jag uppskattar. Kommer vara härligt att kolla ner på sin hals en ruggig dag hemma i Sverige igen och bli påmind om alla de fantastiska stunder jag haft, alla fina människor och alla fantastiska platser här i Australien. Åh vill inte tänka på dagen då jag faktiskt lämnar Australien. Detta är ju mitt andra hem nu.

Thank you, Del and family for this absolutely wonderful necklace. It means so much to me and I’ll keep it for the rest of my life. My time here in Melbourne with you has been beyond what I ever imagined and I’m so grateful that I ended up in your family. I don’t want to think of this as a ‘goodbye’, but more as a ‘we’ll see each other again’.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *