PACKNING, PAPAYA OCH PANIK

Jag får seriöst det. Ångest av att packa alltså. Speciellt när jag levt i en liten bubbla de senaste fyra månaderna och trott att jag kan shoppa hur mycket som helst ‘för jag ska ju inte lämna förrän om jätte lång tid’. HA SANNA. JOKES ON YOU. Reality caught up with you! Usch alltså. Jag menar, KOLLA hur mitt rum ser ut nu, och nu tycker jag ändå det ser bra ut jämfört med tidigare idag?! Hur ska jag få ner allt det på bilden + en maskin tvätt till + tre jackor + två par boots? Jag har redan fyllt 10kg lådan jag ska skicka hem till Sverige imorgon. Ha ha ha I hate my life. Jag är helt ärligt sämst på att packa. Eller alltså jag är sjukt bra på att organisera allt, men att sålla mellan det jag ‘kanske behöver’ och ‘verkligen behöver’ är jag brutalt dålig på. Jag har liksom 10 par skor, och det finns inte ett enda par jag känner att jag kan vara utan? Får hoppas att allt löst sig till Onsdag morgon då det är då jag ska flyga. ÅNGEST! Jag har iallafall en papaya som jag ska äta till ett avsnitt av Orphan Black, och gosa ner mig tillsammans med kära Whisper som ni ser på sista bilden nu.

Idag kommer även min vecko-nyhet ut på VOYZ. Kika in i eftermiddag för att läsa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *