DE ABSOLUT BÄSTA LÖSÖGONFRANSARNA

DSC04373

Jag har haft ett en pågående vetenskaplig undersökning medan jag varit här i Melbourne. Jag har nämligen febrilt letat efter de absolut bästa lösögonfransarna som ändå har ett rimligt pris. Changing the world for the better one step at a time you know. Efter otaliga köp av diverse lösögonfransar som var så hemska att jag nästan lika gärna kunnat spola ner mina pengar i toan, så hade jag knappt något hopp kvar. Denna vetenskapliga undersökning skulle komma till slutsatsen att det inte finns några bra lösögonfransar till ett resonabelt pris. MEN. Så en dag när hoppet nästan var slut så gick jag i stan och jag hittade dessa av en slump. $10 styck. 60 svenska riksdaler. Det var ju som hittat! Skåda, Eyelure London!

Så här ser #117 (Texture) ut på. Hur jäkla snygga på en skala?

✓Återanvändbara ✓Resonabelt pris ✓Ursnygga. Vänner, letandet är över. Vi är ett steg närmre världsfred.

2 comments on “DE ABSOLUT BÄSTA LÖSÖGONFRANSARNA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *